dilluns, 5 d’agost del 2013

Emocions refrescants

A vegades les emocions ens poden fer més lleuger un dia de forta calor i altes temperatures com els que ens ha tocat viure últimament.
Torno a Calafell després de passar un dia tranquilet però molt calorós a Vilafranca, el trànsit és dens perquè molta gent es mou cap al mar per passar un vespre més fresc. Catalunya Ràdio, dissabte tarda vespre... Em sorprèn sense avisar un programa que vol tornar a la superfície de les sensacions i records algunes cançons dels anys 70, música francesa...
 
Joe Dassin, Hervé Villard, Jacques Brel, Charles Aznavour, Christopher, Yves Montand... sembla que han sortit d'una capsa màgica del temps per venir a omplir-me d'emocions i records d'altres èpoques passades i viscudes, de les meves classes de francès en plena adolescència, de la Neus Fransi i dels companys que compartien amb mi tantes hores d'estiu i d'acadèmia, dels examens tan temuts però aprovats i superats de l'Institut Français de Barcelona, i em fan posar la pell de gallina tot el viatge, fins i tot he de parar l'aire acondicionat!! De vegades aquests regals inesperats són el que pot fer que un dia, sigui inoblidable.