dijous, 15 de novembre del 2012

REC.06 Experimental Store

"Rec.06 Experimental Stores ja ha començat. Un dijous fantàstic, amb moltes oportunitats i gent de bon humor disposats a aprofitar-ho i passar-s’ho bé. Un dia genial!!!" 

Així comença a parlar del REC la seva pàgina web, la veritat és que ha estat una tarda intensa i divertida..!

Desigual, Custo Barcelona, Chevignon, Marithé & François Girbaud, Fornarina, Antoni Miró, David Valls, TCN, Skunkfunk, Tsunami, Pepe jeans, Levi's... botigues súper fashion amb pistes de ball, Dj's professionals, còctels de cava i caves de disseny mentre fas les compres... hem passat una tarda diferent i sobretot molt trendy, com diuen araaaa!!!! Totalment recomanat. Fins dissabte a la nit a Igualada.

Les meves compres!!!!:

 Espectacular pantaló (baggy? Jodhpur? mai sé com es diuen... per cert, i quina diferència hi ha entre ells?..), de DESIGUAL by LACROIX... amb un "look total black" queden genials.


 Bolso súper cool de CUSTO BARCELONA, bossa gran per posar-hi de tot!!! També queda genial amb el pantaló... i és rosa Barbie


 Top de seda també de CUSTO BARCELONA, queda genial amb pantaló de cuir negre com el que portava avui...!!


Dessuadora TSUNAMI, ben cenyida per anar a córrer com a mi m'agrada, amb un estampat xulíssim d'ocells transparents... una virgueriaaaa!!!