dilluns, 7 de maig del 2012

Dubte i reflexió...


Fa unes setmanes Karl Lagerfeld va fer el comentari que tant li han criticat...al preguntar-li sobre la cantant Adèle, va dir "Ara mateix és la número 1 encara que està bastant grassa". Es va muntar un merder mediàtic per aquesta sola frase sortida de la boca d'un "ex-gordo", que segurament sap de què parla. 

A veure, la meva reflexió és: No és veritat que està grassa? Jo crec que si. Dir a una persona que està grassa, quan ho està, és un insult, com van manifestar diversos mitjans de comunicació i la mateixa Adèle? És que aquesta persona no té miralls a casa seva, o bàscula? I si està massa prima, i ho diem, també l'estem insultant?

Ara recordo el "follón" que es va muntar perquè el mateix senyor va dir que la princesa Letizia estava massa prima. Quin problema hi ha en donar l'opinió sobre l'estat físic d'una persona, quan se't demana?? Per què s'han d'ofendre les interessades davant d'un comentari cert, palpable, comprobable i més que evident? No entenc res.. que algú m'ho expliqui!!!! A la vista està.


 Adèle, grassa

Letizia, prima