dilluns, 11 de juliol del 2011

Avui m'ha agradat...

Hi havia una vegada una parella amb un fill de 12 anys i un ruc. Van decidir viatjar, anar a treballar i conèixer món. Així doncs, van marxar tots tres i el ruc.

Al passar pel primer poble, la gent comentava: "Mireu aquest nen mal educat! Ell dalt del ruc, i els pobres pares, caminant i estirant les regnes, quina barra!!!"

Llavors, la dona li va dir a l'home: "No permetem que la gent parli malament del nostre fill" L'home va fer baixar el nen i va pujar-hi ell. 

A l'arribar al segon poble, la gent murmurava: "Mireu quin poca-vergonya aquest paio, deixa que la dona i la pobra criatura estirin al ruc, mentre ell va ben còmode a dalt".

Llavors, van prendre la decisió de pujar-la a ella mentre pare i fill estiraven les regnes.

Al passar pel tercer poble, la gent comentava: "Pobre home!! Després de treballar tot el dia, ha de portar la dona sobre el ruc...i a aquest pobre fill? Què li espera, amb aquesta mare?".

Es van posar d'acord i van decidir pujar sobre el ruc tots tres per a poder continuar el seu peregrinatge. 

A l'arribar al següent poble, van sentir que deien: " Són uns bèsties, més bèsties que el ruc que els porta, pobre animal, li partiran la columna!!!".

Per últim, van decidir baixar tots tres i caminar al costat del ruc. Però al passar pel poble següent, no podien creure el que deien les veus somrients: "Mireu, aquests tres idiotes!! Caminen, quan el ruc podria portar-los!!".

CONCLUSIÓ:

Sempre et criticaran i parlaran malament de tu i serà difícil que trobis algú a qui li agradi tot el que fas i hi estigui conforme. 

Per tant, viu com creguis!! Fes el que et sembli correcte a tu, i sobretot el que et dicti la teva consciència, i el teu cor.

(Maria Castaño)

Pàrking de rucs al mercat de Risani, Sàhara, Marroc.